fbpx

Marketing

Ginekologija.me je balkanski ginekološki portal.

Kao takav, predstavlja idealno mjesto za oglašavanje svih tema vezanih za ginekologiju. Svakodnevno bilježimo stotine posjeta uglavnom iz Crne Gore ali i iz susjednih država istog govornog područja.

Naši čitaoci su isključivo zainteresovani za ginekološke teme, pa će Vaš oglas imati pravi, efektan dosjeg do Vaše ciljne grupe.

Reklama na portalu Ginekologija.me se neće “utopiti” u sadržaj koji nema dodira sa ginekološkim temama, te Vam garantuje puni efekat i dosjeg do ljudi koji zaista jesu Vaši potencijalni kupci/partneri.

Portal nudi niz oglasnih formi, sve po Vašoj želji a uz našu pomoć. Zajednički ćemo doći do formi koje najviše odgovaraju Vašem biznisu i koje će napraviti najbolje efekte.

Osim klasičnih baner-reklama, postoji i mogućnost PR tekstova i drugih vidova reklamiranja kroz plasiranje proizvoda (Product Placement). Za Vas možemo napraviti i priče o Vašoj ordinaciji, kvalitetne fotografije i video materijal, kako bi na što atraktivniji način bili predstavljeni našim čitaocima.

U okviru portala moguće se oglašavati i na konkretnim stranicama i rubrikama, u zavisnosti od Vaših potreba.

Sa svim pitanjima i idejama, budite slobodni da nam se javite na mail info@ginekologija.me.

Srdačno,

Ginekologija.me