fbpx

USLOVI KORIŠĆENJA

Stranica “Ginekologija.me” namjenjena je svim ženama koje žele da znaju više o svom tijelu.

Da budemo konkretni i jasni i izbegnemo nedoumice postavili smo uslove korišćenja sajta. Molimo vas da ih pročitate. Pristupom našem sajtu, prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja. Ukoliko se ne slažete sa njima, nemojte koristiti naš sajt.

Odricanje od medicinske odgovornosti

Informacije koje se nalaze na ovom sajtu su isključivo informativnog karaktera i samo u obrazovne svrhe. Nisu namjerene ili podrazumjevane da budu zamjena za profesionalni medicinski savjet. Nijedno od ovdje iznesenih mišljenja ili savjeta nije namijenjeno dijagnosticiranju ili liječenju bilo koje bolesti. Uvijek treba da se konsultujete sa svojim ljekarom da biste utvrdili da li je informacija prikladna za vašu situaciju ili ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa zdravstvenim stanjem ili planom liječenja.

Sajt koristite na sopstveni rizik

Ginekologija.me nije odgovorna za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem našeg internet sajta ili njegovog sadržaja. Ne dajemo nikakve garancije niti smo odgovorni za tačnost, sadržinu, zakonitost, pouzdanost informacija ili sadržaja prikazanih na njemu.

Ginekologija.me zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvrjedljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju. Takođe, ne odgovaramo za komentare korisnika koji su odraz njihovog mišljenja.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt Ginekologija.me i svi tekstovi, slike, video i audio materijal su autorsko delo zaštićeno autorskim pravima ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosica prava. Preuzimanje sadržaja i slika sa sajta nije dozvoljeno bez ostavljanja linka ka našem sajtu.

Linkovi ka internet sajtovima trećih lica

Sajt Ginekologija.me može sadržati linkove ka drugim internet stranicama čiji su vlasnici treća lica. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo u dobroj nameri i da bi vam pružili što više korisnih informacija. Nismo odgovorni za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbjednost ovih internet stranica čiji su vlasnici treća lica.

Politika privatnosti

Sajt Ginekologija.me čuva privatnost svih korisnika i štiti lične podatke posetilaca. Web sajt može pratiti statističku posjećenost preko alata Google analytics isključivo radi pribavljanja nužnih informacija.

Informacije koje prikupljamo:

– Domen i IP adresa

– Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem sajtu

– Vrijeme pristupa i dužinu posete

– Strane koje posjećujete

– Ukoliko ste linkovali naš sajt sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta

– Ukoliko nam sami proslijedite informacije

Sajt podatke prikuplja i obrađuje u skladu sa zakonima Republike Crne Gore ( Zakon o zaštiti ličnih podataka, Zakon o elektronskoj trgovini i ostalim propisima koji se odnose na prikupljanje i zaštitu ličnih podataka).

Informacije do kojih dođemo ne koristimo kako bismo Vas lično identifikovali, već da bi na osnovu tih i drugih informacija izmjerili broj posjeta internet sajtu, prosječno vrijeme provedeno na internet sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmjerili frekvenciju posjećivanja našeg portala i unaprijedili njegov sadržaj.

U slučaju kada od Vas zatražimo druge lične informacije, kao što su Vaše ime i e-mail adresa, tražićemo Vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavjestiti Vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ćemo ih upotrebiti.

Podatke koje Ginekologija.me prikupi neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećem licu, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Upotreba kolačića

Ginekologija.me može koristiti kolačiće za tehničke potrebe kako bi vam pružio bolju navigaciju kroz sajt ili vam omogućio da prilagodite korišćenje sajta svojim potrebama. Ukoliko ne želite da imate kolačiće na svom kompjuteru, možete isključiti ta podešavanja u svom browser-u.

Izmjene uslova korišćenja

Zadržavamo pravo da uslove korišćenja povremeno mijenjamo, bez najave. Molimo vas da s vremena na vreme posjetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promjenama.